Bestyrelsen

Mark Pedersen

Mark Pedersen

Formand
Rune Hallum

Rune Hallum

Næstformand

Verdensmester og landsholdsdeltager og nu også næstformand.

Rune er meget aktiv i klubben, og har lige føjet endnu en Danmarks rekord til trofæ rækken ved at dykke 200 meter DNF ved de finske mesterskaber i maj 2011.

Lars Strandridder

Lars Strandridder

Kasserer

Fridykker på landsholdet, rejsearrangør hos Killroy og standupkomiker.

Drager ud sammen med Kurt og holder foredrag om fridykning for dykkerklubber under dansk sportsdykkerforbund.

Lars styrer økonomien med hård hånd, og bruger meget tid på at introducere klubbens nye medlemmer.

Kathrine D. Oddershede

Kathrine D. Oddershede

Revisor

21 år. Studere til dagligt økonomi på Aarhus Universitet og arbejder som UV-instruktør i en dykkerbutik. Elsker den ro og indsigt i sig selv som fridykning giver, når man forsvinder for omverdenen og dykker både ned i vandet, men i høj grad også ind i sig selv. Er særligt glad for dynamisk med monofinne og statisk.

Anne Rasmussen

Anne Rasmussen

Bestyrelsemedlem

Erhverv: Geolog
Fridykning: Jeg har fridykket siden 2010 og er interesseret i både pool og dybde delen. Jeg har været til en del konkurrencer, og elsker at presse mig selv for at se hvor langt det rækker. Derudover elsker jeg at hænge ud med fridykker venner i skyggen med en friskpresset juice efter en god dybde-session i vandet 🙂
Jeg kom til fridykning efter at have spillet undervands rugby en del år, men fik lyst til en mere stille form af undervandssport.
Jeg syntes, det er fedt at folks fysiske tilstand ikke spiller så stor en rolle, men at det mere handler om det mentale. Derfor kan alle være med, unge som gamle, folk i sofa-form og folk i top-form 🙂

Mogens Dueholm

Mogens Dueholm

Bestyrelsesmedlem
Thomas Bang Petersen

Thomas Bang Petersen

Bestyrelsesmedlem